Βανέσα Μπράιαντ: Σε τραγική κατάσταση, δεν σταματάει να κλαίει

Η Βανέσα Μπράιαντ τις τελευταίες ημέρες θρηνεί όχι μόνο το χαμό του 41χρονου άντρα της, αλλά και της δευτερότοκης κόρης της.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι της έχει συμβεί, αφού η μέσα σε λία λεπτά η οικογένειά της ξεκληρίστηκε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγική σύζυγος είναι σε τραγική κατάσταση, και κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει τα τρία παιδιά της.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Σύμφωνα με πηγές από την οικογένεια, η θλιμμένη μητέρα βιώνει πολύ βαριά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της και είναι συντετριμμένη.

EPA
EPA

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και καταστροφική στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», είπε πηγή στο People.

Αλλη πηγή δήλωσε ότι η Βανέσσα είναι συντετριμμένη και είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση: «Δεν μπορεί να τελειώσει μια φράση χωρίς να κλάψει. Αλλά προσπαθεί να είναι δυνατή για τα παιδιά της.»

EPA
EPA

Η 37χρονη Βανέσα Μπράιαντ και ο Κόμπι ήταν παντρεμένοι από το 2001, και είχαν συμπληρώσει 19 χρόνια γάμου. Είχαν αποκτήσει μαζί τέσσερις κόρες.

Πρωτότοκη κόρη τους η Natalia Diamante γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2003, δευτερότοκη η Gianna Maria-Onore, που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο μαζί με τον πατέρα της, και είχε γεννηθεί τον Μάιο του 2006, τρίτη η Bianka Bella γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και τελευταία η Capri Kobe που γεννήθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019.

 

 

 

 

via