Λάρισα: Την «πέθανε» στο Facebook γιατί ήθελε τον άντρα της (vid)

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Λάρισα. Μια γυναίκα πέθανε μέσω Facebook μια άλλη, γιατί είναι ερωτευμένη με τον άντρα της. Η 28χρονη που έπεσε θύμα της μίλησε στο τοπικό κανάλι Astra TV, για να αποδείξει ότι είναι…ζωντανή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, όλα συνέβησαν την Κυριακή όταν σε ένα προφίλ στο Facebook που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα (σύμφωνα με το ονοματεπώνυμο) δημοσιεύτηκε μία ανάρτηση σχετικά με τον θάνατο μιας γυναίκας – φίλης της στο Facebook – σε τροχαίο. Στην ανάρτηση είχε γίνει και tag ο λογαριασμός του ανυποψίαστου θύματος, ώστε το «τραγικό συμβάν» να κοινοποιηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ακολούθησε «βροχή» σχολίων κάτω από την ανάρτηση, με αρκετούς να εκφράζουν τη θλίψη τους, ενώ άλλοι, πιο καχύποπτοι, διερωτήθηκαν εάν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα.

Τελικά, αποδείχθηκε πως πράγματι ήταν μια αρρωστημένη ενέργεια που προκάλεσε σοκ στους συγγενείς και φίλους της συγκεκριμένης γυναίκας. Αρκετοί μάλιστα τηλεφωνούσαν στο σπίτι για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Το «θύμα» στη συνέχεια έσπευσε με βίντεο που ανέβασε στο δικό της προφίλ να καθησυχάσει τους φίλους της, λέγοντας πως είναι καλά, ενώ αποκάλυψε ότι γνωρίζει τη γυναίκα που έκανε τη μακάβρια αυτή φάρσα.

“Είναι μια γυναίκα γύρω στα 25, από τον Τύρναβο. Είχε δει τον άντρα μου σε ένα πανηγύρι παλιά και τον είχε ερωτευτεί. Ποτέ δεν ήταν μαζί, τον πολιορκούσε” είπε, σημειώνοντας ότι την έχει ενοχλήσει και στο παρελθόν.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ανάρτηση κατέβηκε, ενώ προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

 

Πληροφορίες από onlarissa.gr – ASTRA TV